Glenn Rask ser frem til spændende forår med Jammerbugt FC

24. januar 2021 - Thomas Jansen

Endnu en kontraktforlængelse er på plads i Jammerbugt FC. Denne gang gælder det den erfarne og altid energiske højreback, Glenn Rask, som nu også vil være at finde i blåt resten af sæsonen.

Glenn Rask bringer både power og personlighed til Jammerbugt FC truppen, og er således en vigtig spiller for cheftræner, Bo Zinck, som glæder sig over forlængelsen.

– Glenn er en del af en stærk højre side på vores hold, og giver fra sin position på højre back noget power op ad banen. Glenn er en af vores mere erfarne spillere og han giver meget på træningsbanen. Både i forhold til de unge spillere og i forhold til at sikre et højt niveau hver gang, fremhæver cheftræner Bo Zinck, der glæder sig over fortsat at kunne regne med Glenn Rask. Noget han efterhånden har gjort i mange sæsoner.

– Glenn er en kraftspiller af en anden verden og en højre back, der er svær at holde. Han er alsidighed og kan spille flere positioner, og så er han bundsolid med store spidskompetencer. Så Glenn er vigtig for os, og er i det hele taget en rigtig god og imødekommende fyr, som kan med alle, og som jeg efterhånden har trænet i mange år. Så jeg er glad for forlængelsen og håber, Glenn bliver her resten af sin fodboldtid. Han er en, man gerne vil arbejde sammen med og som man får en masse fra både på og udenfor banen.

Glenn Rask selv er heller ikke i tvivl om, at han er faldet rigtig godt til i klubben og i området i det hele taget. Ved siden af sin fodbold har højrebacken således fået arbejde i byen, og han gør da også klart, at der ikke var behov for de store overvejelser omkring forlængelsen med Jammerbugt FC.

– Jammerbugt FC er virkelig en kompetent klub med en masse herlige mennesker og nogle gode holdkammerater. Vi har en god dynamik i truppen og jeg er super glad for at være her. Derfor vil jeg selvfølgelig også gerne gøre arbejdet færdigt i den igangværende sæson. Det er en spændende halvsæson, som jeg ser frem til med store ambitioner, både for mig selv og for holdet, forklarer Glenn Rask og uddyber.

– Der ligger en masse fede kampe forude og det gælder derfor om at stå knivskarpt til den første turneringskamp. Derudover ligger der jo også den her Covid-19 skygge og ulmer i baggrunden, og som kan udsætte eller aflyse kampe.

Forhåbentlig letter Covid-19 skyggen snart, og i det hele taget har Glenn Rask, som er rundet de 30 år, ingen intentioner om at trække i skyggen lige foreløbigt. Han nyder sin fodbold og har masser af at byde ind med.

– Jeg føler stadigvæk jeg har mange år tilbage på grønsværen. Lysten til at snøre støvlerne er der i den grad stadigvæk og jeg er bare glad for jeg kan blive ved med at gøre det i Jammerbugt FC, slutter den rutinerede og energiske Jammerbugt FC back.

Glenn Rask og Jammerbugt FC har foreløbigt forlænget samarbejdet frem til sommer.

< Tilbage til listen