Glenn Rask har sat sit aftryk både på og uden for banen

4. juni 2021 - Thomas Jansen

Glenn Rask er en blandt flere spillere, der denne sæson takker af i den blå trøje, og som de øvrige er det omstændigheder udenfor banen, der har ført til beslutningen.

Glenn har sæsonen igennem været flyvende op og ned af Jammerbugt FC’s højrekant, men nu omlægges ruten. Turen går over Storebælt og videre til hovedstaden, hvor en ny tilværelse venter.

– Min kæreste har scoret et super fedt job i København. Nu har klaveret spillet efter min kalender de sidste otte år, så det er kun naturligt og fair, at hun får hendes chance for at udleve hendes drøm. At det så desværre må betyde, at jeg takker af i Jammerbugt FC, er jo bare ærgerligt. Jeg havde gerne fortsat og bygget videre på det fantastiske arbejde, vi har fået stablet på benene, forklarer Glenn Rask, der gerne havde iklædt sig den blå trøje i den nye sæson også.

Det er dog ikke kun indenfor kridtstregerne Glenn Rask har gjort en forskel. Uden for har højrebacken også etableret sig som en vigtig del af holdet i lokalområdet. Bl.a. med forskellige roller i og omkring klubben samt via sit job i idrætsvuggestuen og -børnehaven, Brumbassen.

– Jeg ser tilbage på en fantastisk tid, med en masse gode bekendtskaber. Det er ikke blot med drengene i truppen, men med mange mennesker omkring holdet og i byen. Jeg har været så heldig og engagere mig lidt i klubben og har været med omkring et spændende projekt. Derudover har jeg jo haft et fantastisk arbejde i byen, som jeg har været meget glad for. Det bliver også svært at skulle sige farvel til mine kollegaer. Så det er med en stor portion vemod, jeg tager afsked, men jeg er stadig superspændt på den kommende tid og det lille eventyr, som venter os, siger Glenn, har fået lov at stoppe med et brag af en fest.

– Det største højdepunkt i min Jammerbugt FC tid kom selvfølgelig i kampen mod Brabrand. At vi er lykkes med at sikre en oprykning, er bare ekstremt stort! Det tror jeg ikke, der er mange, som havde spået eller turde håbe på inden sæsonen. Derudover har det jo også været et højdepunkt at prøve at være med i et salg af Jammerbugt FC. Det er noget, som jeg virkelig glæder mig til at følge fra sidelinjen, fremhæver Glenn Rask, der har mange flere gode oplevelser at dele.

Det kan jyden jo så meget passende gøre i København, hvor det næste eventyr venter. Med Glenn har Jammerbugt FC i hvert fald fået en fantastisk vellidt, hjælpsom og sympatisk ambassadør. Stængerne er dog endnu ikke rykket helt op af den Nordjyske muld. Nu skal sæsonen lige rundes godt af og så er der alle aktiviteterne uden for banen, hvor der også skal takkes ordentlig af.

– Nu skal jeg først og fremmest have afsluttet de ting her i Nordjylland mht. fodbold og arbejde. Derefter håber jeg at kunne finde mig en ny klub i København, som kan se et godt match med mig. Jeg er stadig ekstremt sulten efter at spille fodbold. Jeg skal også have fundet mig et arbejde og jeg håber at kunne bringe min uddannelse i Sport Management i spil, og der er mulighederne jo større i København, end her i Nordjylland, fortæller Glenn Rask og tilføjer med en smil.

– Og så kommer jeg jo til København i en periode, hvor EM skal afvikles. Så jeg tror bestemt ikke, jeg kommer til at kede mig det første stykke tid. Jeg har en god portion kammerater i København, som står klar til at tage imod en hjulbenet jyde som mig.

Mon ikke Glenn Rask ender med at være i gode hænder i hovedstaden. Sikkert er det i hvert fald at Glenn med sin power og personlighed nok skal finde fodfæste både på og udenfor banen.

Glenn og de blåblusede spiller æsonens sidste kamp lørdag d. 5. juni på udebane i Holbæk. Ikke langt fra de kommende nye hjem.

På klubbens vegne skal til Glenn lyde et stort tak for indsatsen og et ligeså stort held og lykke i fremtiden.

< Tilbage til listen