Generalprøve mod Hobro IK skal give de sidste svar

16. juli 2021 - Thomas Jansen

Der har ikke været mange uger til at forberede sig på den nye tilværelse i NordicBet Liga for Jammerbugt FC truppen, men denne weekend er det alligevel blevet tid til forberedelsernes sidste test.

Det sker, når den blå bølge lørdag d. 17. juli ruller til Hobro, hvor der kl. 13.00 er kick off på den tredje og sidste træningskamp i denne omgang.

– Forhåbentlig viser vi, at vi er ved at være klar til første turneringskamp. Der skal være en god tænding og vi skal være parate til at gå ud og vise det udtryk, vi gerne vil vise i turneringen også, fortæller Sead Gavranovic fra træningsanlægget, hvor der de seneste uger har været masser af aktivitet.

Her har både velkendte og nye ansigter haft travlt med at få form og relationer på plads, inden det bliver virkelighed, at mange år i 2. division nu er byttet ud med et liv i NordicBet Liga. Her bliver en af modstanderne netop Hobro IK, så lørdagens test er en vigtig indikation på, hvor holdet står, før det bliver alvor.

– Jeg synes, vi ser skarpere og skarpere ud for hver træning og kamp, og jeg synes, at vi begynder at ligne et hold, der er klar. Det har været en svær opstart med mange nye ansigter, men jeg håber og tror på, at vi er lykkes med at få det rystet godt sammen, så vi er 100 pct. klar til at det går løs, siger Sead Gavranovic, en af holdets rutinerede kræfter og kulturbærer.

Generalprøven, inden premieren mod Hvidovre IF om en uges tid, spilles på bane 4 ved Hobro Idrætscenter lørdag d. 17. juli kl. 13.00. Det er muligt at overvære kampen, hvis corona-passet er i orden. Alternativt kan du, hvis du er abonnent hos Nordjyske se kampen online, da den livestreames via nordjyske.dk.

< Tilbage til listen