Fredag finpudses formen mod Brabrand

18. februar 2021 - Thomas Jansen

Fredag aften er det sidste chance for at teste kampformen af for Jammerbugt FC, der lørdag d. 27. februar åbner foråret med en af tre udsatte kampe fra efteråret.

Inden det gælder point, kommer divisionskollegerne Brabrand forbi Jammerbugten for at spille forberedelsernes sidste træningskamp.

Det rykker da efterhånden også i spillerne for at komme til at spille om point, og ikke mindst slippe ud af forberedelsernes iskolde jerngreb. Noget i den retning lader i hvert til at være tilfældet hos forsvarspiller, Nikolaj Lyngø, der trods den hårde opstart dog ikke helt har mistet humøret.

– Forberedelserne til denne sæson har indtil nu været ekstrem på mange måder. Vi har haft og har stadig en masse corona test, det ekstremt kolde vejr og så er der den militær-agtige træningsform, som Bo har opfundet, lyder det en anelse trist og tørt, men dog med et lille smil på læben til sidst fra den høje midterforsvarer.

Nikolaj og resten af den blå lejr har arbejdet benhårdt og samtidig navigeret i en ny virkelighed, hvor meget ikke er som det plejer at være i en sådan opstartsfase – altså lige bortset fra de mange løb og det kolde vejr.

Nu gælder det en sidste test. Ikke for corona. Dem vil der formentlig fortsat komme mange af på ugentlig basis. Men en formtest, hvor de sidste ting skal spilles på plads for Jammerbugt FC mandskabet.

– Jeg forventer, at de gode takter, vi har set i de forgange træningskampe, går op i en højere enhed. Og jeg forventer, vi får scoret noget mere på vores chancer, som hidtil har været vores største udfordring, forklarer Nikolaj Lyngø, der ser frem til at prøve kræfter med Brabrand.

– Det bliver en god test. Og så er jeg spændt på, hvad Brabrand kommer med, da de har mistet mange offensive profiler.

På den anden side af Brabrand kampen venter fodboldforåret og her er der masser at spille for. Og Nikolaj Lyngø spiller for at vinde. Hver gang. Det er målet og ikke mindst i forårets første kampe har pointhøsten stor betydning, understreger Lyngø.

– Jeg vil lade Bo om at vurdere vores ambitioner på de store linjer, men min personlige ambition er, at hver gang vi går på banen, så skal vi have tre point med ind i omklædningsrummet. Hvis vi misser en enkelt eller to kampe i opstarten, så er vores forspring indhentet. Så det er ekstremt vigtigt, at vi får en start med masser af point, lyder det fra Nikolaj, inden han slutteligt understreger, at indstillingen ikke fejler noget.

– Vi er klar til at kæmpe, det bedste vi har lært, for at opnå noget stort sammen i denne sæson.

Jammerbugt FC og Brabrand mødes på kunstgræsbanen fredag d. 19. februar kl. 19.00. Igen desværre uden tilskuere af hensyn til gældende Covid-19 restriktioner.

< Tilbage til listen