Formstærke Vanløse IF er næste opgave på Sparekassen Vendsyssel Arena

24. juni 2020 - Thomas Jansen

Lørdag blev Sparekassen Vendsyssel Arena på ny vagt til live efter syv måneders fodboldpause på stadion. Bolden ruller videre over den nordjyske grønsvær allerede onsdag aften.

Røgen har knapt lagt sig efter både Skt. Hans bålet og en livlig kamp mod HIK, og nu skal der igen kæmpes om tre point i oprykningsspillet.

Programmet er tæt pakket og nu gælder det Vanløse IF, som har fået en særdeles flot genstart på foråret med uafgjort og sejr mod top 5 holdene Aarhus Fremad og Middelfart. I det hele taget har onsdagens gæster gang i en flot sæson i 2. division.

Men Jammerbugt FC har nu også haft en ganske god genstart med sejr i første kamp ude over Avarta og efterfølgende 1-1 i omtalte kamp mod HIK. En kamp der med lidt mere præcision og held i sprøjten, kunne og burde have givet alle tre point. Bare spørg Jammerbugt FC’s Morten U. Thomsen, der fik skubbet den sene udligning over stregen.

– Jeg synes faktisk, vi spillede en rigtig fin kamp. Vi var i lange perioder gode på bolden, men den ville bare ikke ind bag HIK keeperen. Vi skulle vel have scoret 5-6 mål, hvis ikke flere. De sidste 20 minutter, synes jeg, blev en rodet affære. HIK havde ikke meget at komme med og vi var frustreret over at bolden ikke ville ind. Heldigvis får vi fortjent udlignet i overtiden, hvilket kan være vigtigt i forhold til tabellen, lyder det fra angriberen, der trods sin sene scoring på ingen måde forlod banen med smil på læben. UT ville have haft alle tre point.

Morten U. Thomsen har dog fået smilet tilbage igen og han er da heller ikke sen til at give en holdkammerat æren for den sene scoring.

– Det var en lidt rodet situation ved udligningen. Michael Stokbro slår en høj bold ind i feltet, hvor jeg får generet keeperen i sådan en grad, at han taber bolden ind i målet. Så for god kammeratskabs skyld må jeg nok hellere give Stokbro kredit for målet, lyder det med glimt i øjet, inden blikket igen bliver mere målrettet.

– Men uanset målscorer så synes jeg, det var en fortjent udligning. I de første par sekunder efter scoringen var der en følelse af lettelse, men hurtigt bredte frustrationen sig igen. Vi ville så gerne have haft alle tre point, og jeg synes også, vi havde fortjent mere end det ene.

Der er en ny chance for Morten UT og resten af holdet for at jagte alle tre point allerede onsdag aften, hvor der igen er divisionsbold på Sparekassen Vendsyssel Arena. Denne gang er det Vanløse IF, som gæster Nordjylland.

Der er ikke mange kilometer mellem sidste weekends modstander fra Hellerup og onsdagen ditto fra Vanløse, og heller ikke mange point i tabellen. Alligevel forventer Morten UT en lidt anden opgave end i weekenden.

– Jeg kender personligt ikke meget til Vanløse IF, men vi ved, at de er et lidt atypisk københavner-hold, som på mange punkter har samme spillestil og mentalitet som os. Derfor forventer jeg en intens og duel præget kamp, vurderer Jammerbugt FC spydspidsen og tilføjer.

– Jeg tror også, at formen kommer til at være en afgørende faktor. Kampprogrammet er tæt, så det handler også om, hvem der har disponeret sine kræfter bedst. Jeg er personligt glad for, at vi allerede spiller onsdag igen, for jeg føler, vi har noget at skulle revanchere fra HIK kampen.

Om det lykkes for Morten UT og resten af de blåblusede vil vise sig, når der fløjtes op til kamp på Sparekassen Vendsyssel Arena onsdag aften d. 24. juni kl. 19.00.

Sikkert er det, at indstillingen i den blå lejr er den helt rette forud for opgøret. Vi ses på stadion!

Billetsalg og corona-forbehold

Onsdag tager vi igen de nødvendige corona-forbehold på stadion i forbindelse med kampafviklingen. Det kan du læse mere om her.

Et af disse forbehold betyder bl.a., at du skal købe billet til kampen på forhånd. Det kan læse mere om og gøre her.

< Tilbage til listen