Flot og fortjent comeback fuldendt i sæsonens sidste hjemmekamp

23. maj 2022 - Thomas Jansen

Jammerbugt FC mandskabet fik søndag sat et flot og fortjent punktum på hjemmebane for denne sæson, da det efter et overtidscomeback blev til en 3-2 sejr hjemme over Fremad Amager.

Det at en redning i NordicBet Ligaen er ude af billedet har ikke rokket ved spillenes moral og attitude. Det var søndagens kamp et bevis på.

I fint forårsvejr fik sæsonens sidste hjemmekamp en relativ rolig start. Dog var der som altid vilje og fuld blæs på nærkampene i hvad der var en jævnbyrdig dyst.

Gæsterne havde ikke haft optræk til de store chancer, da et hjørnespark efter små tyve minutter lidt tilfældigt førte til kampens første mål. I et tæt pakket felt blev en hård bold rettet af, og mellem venner og fjender, drejet i nettet til en Fremad Amager føring.

De blåblusede var tæt på at svare hurtigt igen, da Sidebe igangsatte et godt angreb, der endte hos Diogo Balau, som sendte bolden lige forbi mål.

Fem minutter før pausen lykkedes det til gengæld for Balau. Denne gang tog den teknisk stærke offensiv spiller efter et par hurtige træk med bolden, inden har trykkede af fra kanten af feltet. Gæsternes keeper kunne ikke få greb om bolden, som dumpede ind over målstregen til 1-1.

Udligningen var ganske fortjent og Balau havde tilmed en god mulighed for at score endnu engang. Men det var Fremad Amager, som efter pausen på ny tog føringen. Nede med 1-2 gav Jammerbugt FC mandskabet på ingen måde op.

De intensiverede derimod presset mere og mere, som minutterne gik. Bangoura havde et brag fra distancen efter en times spil, mens hjemmeholdet undervejs også måtte se to mål annulleret. Både Rayan Senhadji og Alya Toure havde bolden i nettet, men flaget kom i begge situationer op som bolden passerede målstregen.

De hårdtarbejdende spillere og trænerteam blev dog belønnet for indsatsen til sidst, da der endelig var lidt medvind at spore. Indskiftede Omar Natami blev i to minutternes overtid nedlagt i feltet, og straffesparket sørgede Ahmet Gero for at sparke i kassen til 2-2.

Men de blå ville mere. De ville slutte ordentlig af på hjemmebane, og i fjerde minuts overtid fuldendte Omar Natami et flot og fuldt fortjent comeback, da han prikkede bolden i mål til 3-2 og stor jubel.

Respekt og masser af skulderklap til de unge spillere, som gang på gang nægter at lade sig slå ud. Nu mangler kun en enkelt kamp, inden NordicBet Liga lukker af for denne gang. Den kommende weekend sluttes sæsonen således af på udebane mod Esbjerg fB, som efter slutfløjtet følger Jammerbugt FC ned i 2. division.

Jammerbugt FC – Fremad Amager: 3-2 (1-1)
20’ 0-1 Peter Jul Nielsen, Fremad Amager
40’ 1-1 Diogo Balau, Jammerbugt FC
53’ 1-2 Gustav Marcussen, Fremad Amager
92’ 2-2 Ahmed Gero, Jammerbugt FC (straffespark)
94’ 3-2 Omar Natami, Jammerbugt FC

Jammerbugt FC: Nicolai Vinter Christensen – Daniel Paye, Rayan Senhadji, Ismael Sidibe, Emil Arendrup Nielsen – Solomon Onome Ogberahw (Omar Natami), Farid Ikene (Boubacar Haidara), Abubakar Shola Collins (Sekoua Tidiany Bangoura), Diogo Pimentel, Diogo Balau (Alya Toure) – Leonel Gomes (Ahmed Gero). Ikke benyttet: Mikkel Rod Jensen, Emanuel Kulego.

< Tilbage til listen