Engelsk forstærkning til Jammerbugt FC’s midtbane

1. februar 2019 - Thomas Jansen

Jammerbugt FC er glade for at kunne meddele, at klubben har indgået en aftale med engelske Bayan Fenwick, gældende for den kommende forårssæson.

Bayan Fenwick, der kender den danske 2. division fra et ophold i FC Sydvest, har i sine unge fodboldår bl.a. været tilknyttet de engelske Premier League klubber Crystal Palace og Cardiff City. Nu tilføjes Jammerbugt FC til fodbold CV’et og cheftræner, Bo Zinck, ser frem til samarbejdet med sin nye englænder.

– Bayan er en aggressiv og forholdsvis rutineret central midtbanespiller, der gerne vil have bolden, og har både power og gode lederegenskaber. Han er en god fyr og har gjort et godt indtryk. Han er god på bolden, har et godt løbepensum og er fodbolduddannet i Crystal Palace, så det er en dygtig spiller. Dertil kender han det danske sprog og er af type meget udadvendt og kan både sportsligt og menneskeligt gå ind og gøre en forskel i truppen allerede fra dag et. Så Bayan er med til at skærpe konkurrencen på den centrale midtbane og forhåbentlig kan han bidrage til, at vi kan spille med i toppen af rækken, fortæller Bo Zinck om 25-årige Bayan Fenwick, der blev tiltrukket af klubbens ambitioner og set up.

– Jammerbugt FC har bevist, at det er et godt hold og er med sine ambitioner om at være med helt fremme i oprykningsspillet til 1. division en attraktiv klub. De målsætninger klubben har, vil jeg meget gerne bidrage til at indfri og jeg glæder mig til at hjælpe klubben i den kommende forårssæson, forklarer Bayan Fenwick, som udelukkende holder fokus på det kommende fodboldforår.

– Der er så mange gode spillere på holdet og nu handler det om, at vi gør vores bedste i forårets kampe, og så må vi se hvor langt det rækker og hvad der sker derefter. Lige nu og her handler det kun om at gøre det bedst muligt i de kampe, der lægger foran os i foråret. Fremtiden er lys og jeg glæder mig til at komme i gang.

Bayan kom til Danmark tilbage i 2017, hvor en knæskade satte en midlertidig stopper for englænderens debut på de danske fodboldbaner. Den kom i 2018, hvor den centrale midtbanemand spillede i divisionsklubben FC Sydvest.
Bayan er nu klar til at iklæde sig den blå Jammerbugt FC trøje efter en vellykket prøveperiode i de indledende forberedelser til det kommende fodboldforår.

< Tilbage til listen