Endnu en sejr hentet hjem til Nordjylland

2. juli 2020 - Thomas Jansen

Den blå bølger ruller stærkt i øjeblikket. Fra Brønshøj til Valby og hjem igen med rygsækken fyldt med point.

Jammerbugt FC har vist sin styrke i dette forår, og det var også tilfældet onsdag aften i Valby Idrætspark, hvor holdet igen fik fuldt udbytte i en svær udekamp.

Boldklubben Frem viste nemlig, at de er et solidt og velspillende divisionshold, men samtidig viste Jammerbugt FC enorm vilje og vindermentalitet, hvilket i sidste ende sikrede sejren i et jævnbyrdigt opgør.

Værterne fra Valby var mest på bolden, men fik ikke lov at blive farlige foran mål. En stærk Jammerbugt FC defensiv holdte Frem spillerne på afstand og sørgede med hårdt arbejde og en god organisation for at Frem trods perioder med spilovertag ikke fik lov at diktere kampens forløb.

Derfor var det også Jammerbugt FC, som tog føringen efter godt et kvarters spil. Og som det var tilfældet hele tre gange få dage forinden i Brønshøj, så var det også denne aften i Valby en dødbold, der førte til, hvad der skulle blive kampens eneste scoring.

Et hjørnespark blev i første omgang bokset væk af Frem keeperen, men Jammerbugt FC fastholdte presset og så dumpede bolden ned for fødderne af Glenn Rask, der er brandvarm foran mål i øjeblikket. Højre backen vendte på en tallerken og bragede bolden flot i nettet til en nordjysk føring.

Jammerbugt FC’s Viktor Ahlmann kom tættest på en yderligere scoring i kampen, da han fik tacklet sig til en friløber, der desværre ikke blev vekslet til endnu et mål. Men Jammerbugt FC kæmpede for at bevare den smalle føring og formåede via forbilledlig fight at hive nye tre point med hjem til Jammerbugten.Først og fremmest var vi i dag gode defensivt. Vi giver intet væk. Vi skaber selv to store chancer og bør score på begge. Men det ene mål endte med at være nok, lyder det evaluerende fra Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck, der endnu engang kun kunne rose sine spillere.

– Vi sled og slæbte med alt, hvad vi havde og vinder igen på en svær udebane. Og igen med mål via en standard. Vi så på ny solide ud og leverede en holdindsats af de store. Frem er mest på bolden og vi får brugt en del kræfter. Det var hårdt arbejde og vi bliver belønnet for det med alle tre point i dag, siger Zinck og tilføjer med et smil.

– Vi kom også med et vist pres, da både Sead i startopstilling, Lundtoft i bestyrelsen og ikke mindst Ingolf derhjemme har fødselsdag i dag. Måske det ubevidst skubbede os til at gå det ekstra i dag. Ingolf havde i hvert fald givet klar besked, da vi satte os i bussen, at hvis ikke vi vandt, så skulle vi ikke komme hjem lige foreløbigt.

Heldigvis blev de tre point pakket i bussen til hjemturen, så holdet kunne vende retur til fødselaren med god samvittighed.

Som en bonus oven i sejren kunne Jammerbugt FC endda give debut til to af klubbens unge spillere. Senest var det fra U19 Nicklas C. Nielsen, der fik debut hjemme på Sparekassen Vendsyssel Arena og i dag var turen kommet til Lasse Jensen og Martin Rom Nielsen.

– Det er fantastisk, at vi dette forår har kunne give debut til flere af vores unge spillere. De gør det godt og det er gode erfaringer fra dem. Der er ros til dem alle, lyder det fra cheftræneren, der har brug for de unge og friske kræfter i dette tætte kampprogram.

Lørdag får det dog ende og der bliver tid til at puste ud igen. Her tager Jammerbugt FC imod topholdet og oprykningskandidaterne fra FC Helsingør i hvad der bliver et særdeles spændende punktum på en noget anderledes fodboldsæson.

Boldklubben Frem – Jammerbugt FC: 0-1 (0-1)
17’ 0-1 Glenn Rask, Jammerbugt FC

Jammerbugt FC: Emil Kobberup – Glenn Rask (Nikolaj Lyngø), Simon Jensen (Ruben Winther), Søren V. Pedersen, Mads Larsen – Bardhec Bytyqi, Christian Rye, Anders R. Jensen (Martin Rom Nielsen), Sead Gavranovic (Lasse Jensen) – Viktor Ahlmann (Nicklas C. Nielsen), Morten U. Thomsen.

< Tilbage til listen