En fantastisk sæson skal rundes godt af i Holbæk

4. juni 2021 - Thomas Jansen

Forløsningen kom i lørdags. 0-0 i andensidste spillerunde og oprykningen til 1. division var en realitet. Men sæsonen er ikke slut endnu. Der er endnu en kamp, der skal spilles. Endnu en kamp at vinde.

Selvom der nu definitivt står Jammerbugt FC på rækkens førsteplads, har intet ændret sig på vej ind til sæsonens sidste kamp, der spilles på udebane mod Holbæk. Det handler stadig om sejr.

Dog er der den forskel, at de blåblusede denne gang kan spille frit. Fri af presset fra en tæt række, hvor kampen om pladerne er intens – og den frihed ser cheftræneren muligheder i, når sæsonens sidste sejr skal jagtes.

– Vi stiller naturligvis så stærkt, vi kan. Vi har en forpligtelse over for rækken og vil give alt, hvad vi har, indleder Bo Zinck og understreger over for omverdenen, at der ikke er grund til at stille spørgsmålstegn ved holdets intentioner lørdag i Holbæk. Selv er han da heller ikke det mindste i tvivl.

– Vi vil stadig vinde. Vi har fået lov at puste ud og komme til kræfter den seneste uge, hvilket kan være en fordel for os. Og så kan vi jo spille frit og det kan der også være nogle muligheder i. Det kræver, at motivationen er på rette sted, og det er jeg overbevist om, den er. Vi vil vinde og så tager vi hjem og fejrer en fantastisk sæson, fortæller Bo Zinck og pointerer at det ikke kun handler om de blåblusede. Sæsonens sidste modstander kender nemlig endnu ikke deres endelige skæbne og skal kæmpe for en plads i den ny 2. division.

– De jagter altså point for at komme med i top 10 og dermed ikke rykke i Danmarksserien. Så det bliver på ingen måde en nem opgave. Men kombinationen af at vi kan spille frit og de skal jagte et resultat, tror jeg kan give en god og livlig kamp. Vi glæder os og håber at kunne runde sæsonen af med endnu et godt resultat.

Jammerbugt FC går på banen til de sidste 90 minutter i 2. division i denne omgang, når Holbæk byder ind til kamp lørdag d. 5. juni kl. 15.00.

Du kan som altid følge slagets gang via ekstrabladet.dk her.

< Tilbage til listen