Emil Kobberup bliver i Jammerbugt FC målet

9. december 2019 - Thomas Jansen

Jammerbugt FC og målmand Emil Kobberup har forlænget samarbejdet frem til sommeren 2020.

Han kom til Jammerbugt FC som 21-årig fra Skive IK i februar 2018 og siden har den unge målmand bidt sig fast som en sikker sidste skanse for divisionsmandskabet. Sådan bliver det også fremover, i første omgang for den kommende forårssæson.

– Emil bliver bedre og bedre for hver halvsæson, vi spiller. Det har også været tilfældet dette efterår, hvor Emil har mange clean sheets og har udviklet sig på mange parametre. Vi har spillet mange kampe, hvor vi har været meget på bolden, og hvor det for en målmand kan være svært pludselig at skulle reagere. Her har Emil været dygtig til at holde sig klar i kampene. Han er god i sin kommunikation og god til at forberede sig til kampene, og så skal vi huske på, at Emil stadig er en ung målmand, lyder det fra cheftræner, Bo Zinck, da han sætter ord på sin målmand. Cheftræneren understreger også, at det ikke kun er i målet, Emil bidrager.

– Udover at være en god målmand, er Emil et behageligt menneske, og han bidrager bl.a. også til at udvikle klubbens helt unge målmænd. Så det glæder mig, at Emil fortsætter hos os, og jeg er sikker på han i arbejdet med vores målmandsteam kun bliver endnu bedre.

Emil selv er også glad for forlængelsen og han skulle i virkeligheden ikke tænke længe over beslutningen. Han er, hvor han gerne vil være lige nu.

– Jeg har ikke været i tvivl om, at jeg gerne ville fortsætte, hvis jeg kunne få tingene til at gå op uden for banen. Det har heldigvis været tilfældet. Jeg synes, vi har en fantastisk gruppe af personer, både på og uden for banen, forklarer Emil Kobberup og fortsætter.

– Vi har en rigtig god og spændende gruppe af spillere, men vi har ikke indfriet det potentiale, der er i holdet. Det betyder også, at vi skal bruge starten af det nye år på at fintune de sidste procenter, så vi kan komme med i oprykningsspillet. Et mål, som jeg er meget optimistisk omkring, hvis vi fortsætter med at lægge samme ressourcer og kræfter i det.

Det er tydeligt, at Emil sætter holdet først, når der tales ambitioner og mål for fremtiden, men direkte spurgt til sine egne, er den dygtige keeper på linje med sin cheftræner. Han er på en opadgående kurve og den skal han fortsætte.

– Jeg skal forsætte den gode udvikling, jeg har haft det sidste halvår, og jeg skal forsøge at bygge på i forhold til de mere taktiske aspekter. Forhåbentligt kan være med til at hjælpe holdet endnu mere, slutter Emil Kobberup.

< Tilbage til listen