Dobbeltmålscore evaluerer og sætter ord på sen forskrækkelse

7. november 2021 - Thomas Jansen

Det endte med et flot 2-2 resultat fredag aften på Blue Water Arena i Esbjerg. Her leverede Jammerbugt FC en stærk holdpræstation, hvor Sead Gavranovic med to scoringer bidrog kraftigt til succesen.

De tre point var endda i sigte undervejs, men det kunne også være gået helt galt til sidst, da esbjergenserne pludselig stod med et straffespark i kampens overtid.

Sead Gavranovic sætter her ord på den spændende kamp, hvor han selv var tilbage i startopstillingen og kunne glæde sig over at være i topform igen.

– Jeg har desværre haft lidt problemer med lysken de sidste par uger, så det var super fedt at kunne komme ind og bidrage igen, og så med to scoringer, som er med til at give os et vigtigt point på en svær udebane. Jeg synes, jeg spiller en fin kamp. Jeg får holdt fast i en del bolde, som giver os muligheden for at fastholde spillet og få skubbet holdet med frem i nogle situationer. Og krydret med to mål, så må det være en godkendt indsats fra min side, smiler Sead Gavranovic og retter fokus mod holdet.

– Som hold synes jeg, vi spiller en lidt blandet 1. halvleg, hvor vi bruger lidt tid på at komme ind i kampen, men efterfølgende sætter vi os rigtigt fint på det, og får skabt gode muligheder. I 2. halvleg leverer vi en super indsats, hvor vi får skabt gode chancer, men desværre lige mangler det sidste for at få det tredje mål.

Trods en god holdpræstation, ikke mindst efter pausen, som godt kunne have været belønnet med alle tre point, så var det hele ved at glide ud af Jammerbugt FC’s hænder til sidst. I fire minutters overtid fik Esbjerg fB et noget ærgerligt straffespark, og den var svær at acceptere for de blåblusede. Heldigvis kunne de sekunder senere juble lettet, da straffesparket blev reddet i kampens sidste aktion.

– Da de får det straffespark, er der jo stor forvirring. Vi ved vitterligt ikke, hvad han dømmer, og efterfølgende er der stor frustration, da vi selvfølgelig føler, han tager alt fra os i den situation. Heldigvis er der dog en gang imellem tidspunkter, hvor retfærdigheden sker fyldest, og vores keeper redder den. På det tidspunkt ændrer frustrationen sig til lettelse. Det havde virkelig været en svær pille at sluge, hvis vi skulle tabe på den måde i 94. minut. Men det gik og vi tager det ene point med hjem, konstaterer Sead, som ser positivt på den aktuelle status, og måden holdet har grebet den nye tilværelse i NordicBet Ligaen an på.

– Jeg synes, det var et fortjent point, vi tager med hjem. Og det sætter os jo i en fin situation, hvor vi stadigvæk hænger på og får hentet nogle gode point. Det handler bare om at bygge på hele tiden, så er jeg sikker på, vi har gode muligheder for at hente flere point, inden vi går på en vinterpause, hvor der er mulighed for at bygge endnu mere på.

Nu og her gælder det om at bygge yderligere på i en fart. Inden længe venter nemlig endnu en hård nød at knække. Efter landsholdspausen kommer AC Horsens på besøg lørdag d. 20. november kl. 13.00 og her skal de blå på ny forsøge at kæmpe sig til point mod fultidsprofferne.

< Tilbage til listen