Divisionstruppen tog et slag fodboldgolf

27. september 2019 - Thomas Jansen

Efter en forløsende sejr i weekendens kamp over Dalum IF har der været smil på læberne i løbet af træningsugen op til Brabrand kampen den kommende lørdag.

Der blev endda tid til at finpudse teknik og sigtekorn, og ikke mindst styrke relationerne i truppen, da de blåblusede startede træningsugen med et besøg hos klubbens sponsor Jammerbugtens Fodboldgolf.

Her blev der hygget, snakket og naturligvis konkurreret på de 18 huller, der i alt strækker sig over 911 meter i den flotte natur ved Tranum Strand.

Glenn Rask, der desværre måtte se til fra sidelinjen grundet en skade, gjorde sig i stedet nyttig som udsendt rapporter, og kunne melde om en både sjov og hårdt kæmpet kamp på de fine baner.

Unge Emil From, som netop er rykket i divisionstruppen fra U19 holdet dette efterår, holdte sig ikke tilbage og sparkede sig på førstepladsen – et resultat de ”gamle” i truppen lige skulle sluge.

– Efter lange spekulationer om, hvordan From kunne formå at vinde fodboldgolf, er sandheden sidst i denne uge kommet frem, griner Glenn Rask og fortsætter.

– From har i de seneste fire år flere gange om ugen spillet fodboldgolf i smug, sammen med nogle kammerater.

Hvor meget sandhed, der ligger i denne forklaring, er uvist, men sikkert var det, at den unge mand gav de andre baghjul. Han blev dog pustet i nakken af Mads Larsen, der fik en tredjeplads, og Morten U. Thomsen, der tog sig af andenpladsen.

Sidstnævnte havde også sine fordele. Det er nemlig Jammerbugt FC angriberens forældre, der driver Jammerbugtens Fodboldgolf, så mon ikke Morten U. Thomsen kender hvert et hjørne af de 18 huller.

– Morten UT, som dyrker fodboldgolf på et semi professionelt plan, har i følge flere øjenvidner været meget efter From til træning, hvor flere tacklinger er blevet forsøgt sat ind. Det er ikke faldet i god jord hos UT, at den unge From har slået UT’s banerekord på fodboldgolfbanen, lyder det med et smil fra Glenn Rask, der også kunne melde om sejr til cheftræner, Bo Zinck, og en andenplads til assistenten, Jan Rasmussen, i dysten mellem ”de helt gamle” i trænerteamet.

Om det var aftalt spil melder historien ikke noget om, men en skade til målmandstræner Povl Hansen vidner om, at der blev gået til den. Om det var alderen eller iveren, der forårsagede skaden vides dog ikke.

– Povl måtte udgå allerede ved hul 1 med en fiberskade. Omfanget af skaden er endnu uvist. Der hersker også tvivl om udfaldet af Bo’s samlede score er rigtig. Et tvivlsomt 3 tal kunne efter de flestes overbevisning sagtens være et 8 tal, melder fodboldgolf reporter Glenn Rask med godt humør i stemmen.

Der er vist lagt op til en revanche match i nær fremtid…

Skulle andre få lyst til at indtaget banerne hos Jammerbugtens Fodboldgolf, kan der findes flere informationer på www.jbfodboldgolf.dk. Det kan anbefales for både øvede og uøvede med hang til både hygge og konkurrence.

This slideshow requires JavaScript.

 

< Tilbage til listen