Der er sult og fornyet energi forud for sæsonens anden halvdel

15. oktober 2021 - Thomas Jansen

Jammerbugt FC er nu halvvejs igennem NordicBet Liga sæsonen og tager lørdag hul på anden halvdel af de i alt 22 kampe. Det betyder, at der som i sæsonpremieren tilbage i juli måned står Hvidovre IF på menuen.

Denne gang er det dog græstæppet hjemme i Jammerbugten, der skal dystes på. I det modsatte opgør fik de blåblusede en fin sæsonstart med point på kontoen efter et 1-1 resultat.

– Det første møde mod Hvidovre var en meget lærerig og fed oplevelse, hvor man tydeligt kunne mærke og se forskel på halvlegene. I første halvleg lignende vi nogle, der slet ikke hørte til i rækken og skulle være heldige, hvis vi skulle have en afslutning på mål, kontra anden halvleg, hvor vi bød Hvidovre mere og mere op til dans, erindrer Marcus Sloth, der i samme kamp debuterede for Jammerbugt FC.

Det var han ikke ene om. Jammerbugt FC var ovenpå oprykningen igennem et travlt transfervindue og har siden skulle spille flere nye ind på holdet. Nu, halvvejs i sæsonen, er det et noget mere sammenspillet og NordicBet Liga parat mandskab, der møder Hvidovre IF.

– Vi er rystet godt sammen efter de første møder med holdene i rækken. Vi har fundet ud af, hvad det kræver af os for at følge med. Så jeg glæder mig til at møde Hvidovre på hjemmebane, så de forhåbentlig aldrig glemmer, hvor Pandrup ligger, lyder det med et bredt smil på læben fra Marcus Sloth, der som altid er klar til at gå ind med alt, hvad han har.

– Jeg forventer en intens og hård kamp. Hvidovre er et godt hold i rækken, som spiller god fodbold og som gerne vil dominere kampene, med fodbold langs græsset. Vi skal være klar fra første sekund, når kampen går i gang, så Hvidovre ikke får muligheden for at spille deres kombinationsspil og tage teten på kampen.

Gæsterne har, som Sloth og resten af de blåblusede, spillet en flot sæson indtil videre. Sjællænderne har undervejs været blandt rækkens tophold og ligger inden lørdagens møder komfortabelt på en 5. plads med 19 point efter de første 11 kampe. Så det er endnu en svær opgave, der venter i weekenden.

Marcus Sloth ryster dog ikke på hånden, inden opgøret. Sæsonens kampe har vist, at holdet hører til i rækken, og samtidig er der en stor sult efter at opnå meget mere.

– Vi har fået en flot start i rækken, hvor vi ligger godt til. Dog har jeg det lidt ambivalent med det, vi har opnået indtil videre, da vi i nogle kampe skulle have haft flere point med. Samtidig har vi andre gange været heldige eller lært en masse af kampene, evaluerer midtbanespilleren, der også har vikarieret i det centrale forsvar over flere omgange.

Sæsonens mange svære kampe har kostet kræfter, men med den netop afsluttede landskampspause har der været et lille break, hvor batterierne, både fysisk og mentalt, har haft ro til at genoplade.

– Landsholdspausen har været et godt pusterum til os, hvor vi har fået ladet batterierne op og har haft mere fokus på vores job, uddannelse osv. Det er med til at give os en fornyet energi, og det vil man kunne mærke og se på lørdag mod Hvidovre, forsikrer Marcus Sloth.

Der er kick off mellem Jammerbugt FC og Hvidovre IF på Sparekassen Vendsyssel Arena lørdag d. 16. oktober kl. 14.00. Her har dagens kampsponsor Advokatfirmaet Kühnel sørget for gratis entre for alle.

< Tilbage til listen