Den sidste skarphed manglede i nederlag til Hvidovre IF

17. oktober 2021 - Thomas Jansen

Det var for alvor blevet efterårskoldt, da Jammerbugt FC og Hvidovre IF i en frisk vestenvind løb på banen for at tage hul på anden del af sæsonen i NordicBet Ligaen.

De seneste to hjemmekampe var endt med sejr og da Jammerbugt FC var i Hvidovre i premieren, blev det også til point. Så der var masser af grund til at tro på endnu en succes denne eftermiddag, men selvom solen kortvarigt kiggede frem, da opgøret blev fløjtet i gang, så lettede skyerne ikke og det blev ikke til point denne gang.

Jammerbugt FC kom skævt fra start. Det sidste fokus manglede det første kvarter og det var ved at koste i det sjette minut, da målmand Marcus B. Sørensen var ved at smide bolden væk til en Hvidovre-mand foran eget felt, men Marcus reddede selv situationen i sidste sekund. Og fem minutter senere viste Marcus fuldt fokus, da han i fuld længde fløj igennem luften og puffede et Hvidovre-frispark forbi mål og til hjørnespark.

Som minutterne gik, spillede de blåblusede sig mere og mere ind i opgøret. Efter et lille kvarter satte David Edvardsson et fint Jammerbugt FC-angreb i gang. Bardhec Bytiqi tog bolden den sidste vej ind mod gæsternes felt, hvor han fandt Sead Gavranovic, der desværre blev blokeret i skudøjeblikket.

Efterfølgende forsøgte David Edvardsson på et godt frispark og Christian Rye fra distancen. Der var flere gode opspil uden den helt åbne chance bød sig. Sådan en fik gæsterne midtvejs i de første 45 minutter, men Marcus nåede helt ned i det våde græs og parerede.

Gæsterne var gode til de hurtige kombinationer ved jorden og spillede sig med jævne mellemrum flot igennem Jammerbugt FC-paraderne. Da opgøret rundede den halve time, slap gæsterne helt igennem og bragte sig foran 1-0. Det var i deres venstre side, de brød igennem og sendte en bold i feltet. Her fik Hvidovres Tobias Thomsen en lang tå på og dirigerede bolden fladt i det lange hjørne.

Trods 0-1 ved pausen var der stadig masser at spille for i de sidste 45 minutter. Der var tale om et jævnbyrdigt opgør, hvor Jammerbugt FC lige manglede den sidste skarphed i aktionerne. I en åben kamp handlede det nu om ikke at lukke et hurtigt mål ind efter pausen, men at holde liv i opgøret, spille tålmodigt og kende sin besøgelsestid.

Langt hen ad vejen lykkedes det. Dog måtte Christian Rye kaste sig for at redde en bold på stregen efter en tilfældighed på et hjørnespark kort efter pausen. Men Jammerbugt FC spillede sig til sine chancer. Solomon Onome Ogberahw satte Bardhec Bytyqi op, men skuddet blev blokeret. Mads Larsen fandt Sead Gavranovic, men skuddet fløj over mål.

Mulighederne var der og Jammerbugt FC spillede sin chance, men den sidste skarphed manglede fortsat. Den havde Hvidovre IF til gengæld og det blev forskellen på dagen. Med godt 20 minutter igen blev det 0-2. Et flot gennemspillet angreb fra gæsterne blev afsluttet af Mohamad Fakhri Al-Naser tæt under mål.

De blå gav ikke op på noget tidspunkt, men havde svært ved at spille sig frem til de helt store målchancer. Med et kvarter igen fik Frederik Høgh en mulighed fra kanten af feltet efter en god omstilling, og Jammerbugt FC forsøgte med et sent pres. Men som kampen gik i overtid begyndte regnen at dryppe ned og det blev klart, at dette ikke skulle være hjemmeholdets dag. Hvidovre IF tog de tre point og en flot fjerdeplads i tabellen.

Jammerbugt FC måtte gå tomhændet fra banen, men har 11 point i banken og kan nu se frem mod en vigtig dyst på fredag ude mod Hobro IK, der har 8 point, inden de spiller deres 12. runde kamp søndag i Lyngby.

Jammerbugt FC – Hvidovre IF: 0-2 (0-1)
31’ 0-1 Tobias Thomsen, Hvidovre IF
69’ 0-2 Mohamad Fakhri Al-Naser,  Hvidovre IF

Jammerbugt FC: Marcus B. Sørensen –  Solomon Onome Ogberahw (Mads Larsen), Emil A. Nielsen (Omar Natami), Nikolaj Lyngø, Moussa Kamara, Kelvin Emmanuel Igbonekwu – Bardhec Bytyqi, Christian Rye, David Edvardsson (Marcus Sloth), Alexander Nilsson (Frederik Høgh) – Sead Gavranovic (Mubaarak Nuh). Ikke benyttet: Benjamin Schubert, Daniel Skovgaard Mortensen

< Tilbage til listen