Den blå bølge skal buldre videre i Brabrand

27. september 2019 - Thomas Jansen

Det var et forløsende og velfortjent resultat efter en fantastisk indsats, da Jammerbugt FC i seneste runde hjemme vandt 3-0 over Dalum IF.

Sulten efter sejr havde efter en række skuffende resultater vokset sig stor under de blå bluser. Søndag mod Dalum IF blev sulten stillet, og Jammerbugt FC angriber, Morten U. Thomsen, var med til at sikre, at der blev spist op.

Den stærke frontløber kom på banen i 2. halvleg og bidrog med et mål og et oplæg til, at sejren blev slået fast.

– Det var en utrolig forløsende og vigtig sejr, som holder os inde i kampen om top-6, og dermed adgang til oprykningsspillet. Spillemæssigt synes jeg, det var vores bedste kamp i dette efterår. Vi gav stort set intet væk og scorer tre fine mål. Så det er rart, at der endelig er kommet hul på bylden, lyder det fra Morten U. Thomsen, der tror på, at de tre point ikke kun betyder noget i tabellen, men også i hovederne på spillerne.

– Det var en rigtig god sejr, med et godt defensivt arbejde og hvor vi fik vist vores offensive kvaliteter. Nu skal vi fortsætte, hvor vi slap. Vi skal tage selvtilliden med i bagagen, men samtidig være ydmyg, for Brabrand er en svær modstander, understreger angriberen, der har flere intense opgør mod weekendens modstander at huske tilbage på.

– Brabrand har altid ry for at trække mange mennesker på stadion, så der kommer uden tvivl en god stemning på lørdag. Men jeg er sikker på, at størstedelen af dem kommer til at bide negle til det sidste, da vi altid har haft nogle intense og tætte kampe mod Brabrand, lyder det fra UT, inden han supplerer.

– Det bliver en helt anden kamp end mod Dalum. Vi skal finde arbejdshandskerne frem og arbejde stenhårdt. Brabrand er et hårdt spillende hold, så det bliver en slagmark, hvor dem, der vil det mest, vinder. Vi har tro på egne evner og hvis alle yder 110 pct. på lørdag, så er jeg også sikker på, at vi nok skal tage point med fra Brabrand.

Det er tydeligt, at de blåblusede er klar til en herrefight i Brabrand, hvor en fornyet energi og tro på tingene forhåbentlig kan give Jammerbugt FC de sidste afgørende procenter i jagten på endnu en sejr.

Svært bliver det. Brabrand har kun tabt en enkelt kamp dette efterår. Lørdagens gæster har imidlertid haft en stime med uafgjorte kampe i de tre seneste runder – noget Jammerbugt FC kender til. Så mon ikke Brabrand efterhånden også har fået oparbejdet en sult efter tre point, og med et Jammerbugt FC mandskab, der har fået smag for mere, er linjerne trukket op til en spændende kamp lørdag.

Senest trak Jammerbugt FC sig sejrrigt ud af en kamp i Brabrand med en 2-1 sejr, og de to møder inden endte begge 1-1. Det vidner netop om de tætte opgør. Lørdag bliver formentlig ingen undtagelse. Ryger der tre point med hjem til Nordjylland, nærmer Jammerbugt FC sig Brabrand længere oppe i tabellen. Et nederlag banker derimod hul og danner en kløft de to hold imellem.

Endnu en vigtig kamp venter. Der er kick off i Brabrand lørdag d. 28. september kl. 14.00.

< Tilbage til listen