Den blå bølge buldrer mod Braband i Pinsen

9. juni 2019 - Thomas Jansen

På sæsonens sidste udebane tur tager Jammerbugt FC på en svær opgave i Brabrand, hvor værterne med to runder tilbage fortsat er med i kampen om oprykning til 1. division.

Det er et hårdt program de blåblusede fra Jammerbugten slutter af med. De fire sidste spillerrunder er således mod top 4 hold. Først var det ude mod Middelfart, så hjemme mod Skive IK og nu ude mod Brabrand, inden Kolding IF venter hjemme i den sidste kamp.

På tredjepladsen har Brabrand fortsat andenpladsen, Kolding IF, indenfor rækkevidde og de går derfor ud til kampen 2. Pinsedag for at spille sin oprykningschance. Jammerbugt FC spiller for andre ting, men fælles for begge mandskaber er, at sejren er det altoverskyggende mål, fastslår Jammerbugt FC’s højreback, Glenn Rask, som samtidig erkender, at det bliver mere end almindeligt svært i Brabrand.

– Det er altid svært at spille mod Braband, men det er også nogle sjove kampe. Der er noget liv i de kampe. Brabrand har alt at spille for og kommer helt sikkert ud med masser energi, men vi skal se om ikke vi kan drille dem i oprykningskampen, siger Glenn Rask og fortsætter;

– Vi går ud til hver kamp for at vinde, og vi tager også til Brabrand for at vinde. Vi skal se om kan undgå de personlige fejl, som vi i de sidste kampe er blevet straffet for. Vi kan tage spillet med fra Skive kampen, hvor jeg synes, vi spiller godt. Og så skal vi som sagt undgå fejlene, og så selvfølgelig lave flere mål end dem, smiler højrebacken.

Faktisk har Jammerbugt FC i perioder af foråret virket bedre ude end hjemme, i hvert fald resultatmæssigt. Den statistik lægger Glenn Rask nu ikke så meget i. For ham handler det ganske enkelt om at gå ud og spille for de tre point, uanset hvor i landet grønsværen ligger.

– Det ved jeg ikke, om det betyder noget. Det kommer an på, hvem man spørger. Jeg vil gerne vinde alle steder, også på hjemmebane. At vi har gjort det bedre på udebane på det sidste, det må vi se om vi kan drage fordel af i Brabrand også, lyder det fra en rolig men fokuseret Glenn Rask.

Historisk set har det altid været intense og tætte kampe mod Brabrand, hvor de seneste to er endt i pointdeling, begge 1-1 kampe. Der før havde århusianerne overtaget i en periode, mens seneste sejr til Jammerbugt FC over Brabrand i divisionsregi blev hentet helt tilbage i 2015. Mon ikke tiden er moden til endnu en Jammerbugt FC sejr.

Kampen i Brabrand fløjtes i gang 2. Pinsedag kl. 14.00.

< Tilbage til listen