De blåblusede ser frem til topbrag mod Kolding IF

5. april 2019 - Thomas Jansen

Vi er midt i slutspurten på sæsonens grundspil i 2.division og lørdag venter sidste hjemmekamp, inden tabellen knækker over i et opryknings- og et nedrykningsspil.

Her er der topkamp på programmet, når stærke Kolding IF, rækkens 2’er, tjekker ind på Sparekassen Vendsyssel Arena til divisionsdyst mod Jammerbugt FC.

Kolding IF har haft en fantastisk sæson over hele linjen. I 2. division har de længe ført an, mens de også har vist sig flot frem i landspokalturneringen med sejre over blandt andre Randers FC og Vejle Boldklub. I 2. division er Kolding IF, inden lørdagens opgør, placeret på en 2. plads, tre point foran Jammerbugt FC.

Med andre ord er der en svær kamp i vente, hvilket seneste møde er bevis på. Her blev det en 3-1 sejr til weekendens gæster. Til gengæld har Jammerbugt FC haft godt tag på Kolding de seneste gange det sydjyske mandskab har været nord på. Her har de blåblusede sejret tre gange og lykkes det på ny den kommende lørdag, indhenter Jammerbugt FC med de tre point Kolding i tabellen. Så der er meget på spil denne lørdag, når kampen om grundspillets placeringer spidser til.

Heldigvis er formkurven hos Jammerbugt FC opadgående og med sejre i de to seneste runder, er der en stigende tro på flere point på kontoen.

– Vi har haft en fin træningsuge, vi har vundet de seneste to kampe og vi har holdt nullet i begge kampe også. Vi har hele truppen til rådighed og vi skal spille på hjemmebane, hvor vi ved, vi er stærke og sjældent taber, så alt ser godt ud, fortalte cheftræner Bo Zinck på vej ind efter sidste træning inden opgøret.

Men selvom selvtilliden er voksende og Jammerbugt FC har spillet sig tilbage til topkampen efter en lidt træg start på foråret, så er man meget bevidst om opgavens størrelse, når alle tre point skal hentes mod rækkens nr. 2.

– De er stærke og vi ved at Kolding IF kommer med nogle rigtigt dygtige spillere og masser af fysik. Det er et tophold og en af favoritterne til oprykning, så vi kan hverken levere på 80, 85 eller 92 pct. Det er maksimum ud for alle, også dem der kommer ind, forklarer Bo Zinck, inden han understreger, at alle mand glæder sig meget til at give den alt i denne spændende hjemmekamp.

– Det er en fed kamp at skulle spille, og det bliver godt at prøve kræfter mod dem. Vi har en revanche til gode fra første opgør mod dem denne sæson. Men vi er klar og vi glæder os helt vildt til at skulle spille det her opgør, som vi alle håbede på ville være en topkamp.

Der er kick off mellem Jammerbugt FC og Kolding IF kl. 14.00 lørdag d. 6. april på Sparekassen Vendsyssel Arena. Kom bak drengene op i dette brag af kamp. Der er fri entré for alle, samt masser af stadion hygge for både store og små. Vi står skulder ved skulder, når den blå bølge ruller!

< Tilbage til listen