David Edvardsson udtaget til det svenske U21 landshold

10. november 2021 - Thomas Jansen

Jammerbugt FC’s David Edvardsson er indkaldt til Sveriges U21 landsholdstrup, som skal spille EM kvalifikationskampe mod Bosnien-Hercegovina og Irland.

Det er første gang den unge midtbanespiller, som Jammerbugt FC har lejet i Malmö FF, er udtaget til den svenske U21 trup. Senest har David Edvardsson været en del af den svenske U20 trup. Nu håber han på debut i U21 regi.

– Jeg har aldrig før været udtaget til U21, og det føles meget spændende og fantastisk at være her. U21 er meget seriøst og er jo niveauet lige under landsholdsfodbold på seniorniveau, så det er en stor ting, og der venter os to spændende kampe i EM kvalifikationsspillet frem mod U21’s europæiske mesterskab, fortæller en glad og som altid fokuseret David Edvardsson fra landsholdslejren.

Her håber han på to sejre, og på at han selv for lov at spille en rolle i løbet af de 2 x 90 minutter.

– Jeg forventer det bliver to meget hårde kampe. Der er meget på spil i begge kampe. Forhåbentlig vinder vi begge to og forhåbentlig for jeg mulighed for at træde ind til min U21 debut, lyder det fra David, som uanset udfaldet får noget med hjem fra U21 landsholdsoplevelsen.

– Først og fremmest er det en god præstation at få på fodbold-CV’et for mig, Det viser, at jeg har udviklet mig som spiller. Og landsholdslejren i sig selv skubber endnu mere til min udvikling, da jeg træner og spiller med nogle virkelig gode spillere. Ikke mindst får jeg lov at repræsentere mit land, og som jeg tidligere har sagt, er det altid en stor ære og noget jeg altid har drømt om at få lov til, siger den sympatiske svensker.

David Edvardsson og resten af den svenske U21 trup spiller EM kval-kampe fredag mod Bosnien-Hercegovina den 12. november i Sverige og mod Irland den 16. november i Dublin.

Et andet sted i den store fodboldverden er Jammerbugt FC’s assistenttræner Nabil Trabelsi ligeledes på farten som en del af trænerteamet for det Nigerianske A-landshold.

Vi ønsker dem begge held og lykke den kommende uges tid.

< Tilbage til listen