Cheftræner med blandede følelser efter uafgjort i Ringkøbing

23. maj 2019 - Thomas Jansen

Jammerbugt FC hev et enkelt point med fra Ringkøbing onsdag aften, men med lidt mere effektivitet i afslutningerne kunne det meget vel være blevet alle tre.

Netop derfor var det efter 1-1 kampen også en Jammerbugt FC cheftræner med blandede følelser, som satte ord på opgøret. På den ene side kunne Bo Zinck evaluere på en kamp, hvor meget var lykkedes og hvor holdet ikke mindst i 2. halvleg havde leveret god fodbold. På den anden side kunne han ærgre sig over en håndfuld brændte chancer og dermed ikke fuldt udbytte af indsatsen.

– Det var en mindre god 1. halvleg, hvor vi vel kun havde 10 gode minutter. Vi stresser på bolden og står for langt tilbage på banen i perioder, indleder Bo Zinck, som brugte pausen i Ringkøbing på at få rettet taktikken til.

– Til 2. halvleg får vi ændret på tingene og skaber et hav af chancer. Vi kunne og burde have scoret 2-3 mål, men vi gør det ikke færdigt og så er det utilgiveligt, at vi giver dem muligheden for at udligne.

Jammerbugt FC bragte sig i front i kampens 1. halvleg, men værterne fra Ringkøbing bragte balance i regnskabet i 2. halvleg, trods bedre spil fra Jammerbugt FC mandskabet.

– Jeg er glad for det, vi leverer i 2. halvleg, og der er mange gode momenter og ting, som vi kan tage med videre. Men vi skal simpelthen score mere. Så jeg er glad for præstationen, men skuffet over vi ikke vandt, forklarer cheftræneren og lukker ned for opgøret mod Ringkøbing IF.

Der venter en nemlig ny kamp allerede lørdag. Denne gang på hjemmebane mod HIK, og benene skal derfor have et hurtigt hvil, inden forberedelserne til næste udfordring venter.

– HIK er for mig et nyt bekendtskab, så det ser jeg frem til. De er et godt ungt hold, der er teknisk stærke og har gode individualister, lyder det fra Zinck, der på sin vanlige arbejdsomme vis har læst godt på lektien.

– Det er endnu en svær kamp i oprykningsspillet, men det er også en udfordring, vi kan løse. Men det er tredje kamp på en uge og vi skal ind og se nærmere på, hvordan vi fordeler kræfterne i truppen. Vi har forskellige muligheder at byde ind med og glæder os til en hjemmekamp, hvor vi som altid går efter sejren og alle tre point, forsikrer Bo Zinck.

Der er kick off hjemme mod HIK lørdag d. 25. maj kl. 14.00.

< Tilbage til listen