Bayan bliver i blåt

24. juni 2019 - Thomas Jansen

Engelske Bayan Fenwick kom til Jammerbugt FC i vinterpausen og er siden faldet godt til i truppen, hvor det i sidste halvdel af foråret også er blevet til mere og mere spilletid.

Nu har midtbanespilleren, der tidligere har været i bl.a. Crystal Palace, forlænget sit ophold i de danske divisioner og vil således fortsat være at finde i den blå trøje den kommende sæson.

– Bayan har haft en fin læretid det første halve år og er faldet godt til i både truppen og på efterskolen, hvor han går. Oprindeligt var det tanken, at Bayan skulle ind på den centrale midtbane, men faktisk har det været fra en position på kanten, Bayan har præsteret bedst. Bayan bidrager bl.a. med en mere direkte spillestil og der er ingen tvivl om, at han kan bidrage med endnu mere end det, vi har set indtil nu. Så vi glæder os til at fortsætte samarbejdet efter sommerferien, forklarer Jammerbugt FC cheftræner, Bo Zinck, mens Bayan med vanlig positiv udstråling supplerer.

– Jeg er faldet rigtig godt til i klubben og elsker at være sammen med holdet. Det føles virkelig som at være hjemme nu. Det er en fornøjelse at komme til træning, arbejde hårdt og bidrage til det her hold. Jeg vil gøre mit til at give noget tilbage inde på banen, lyder det fra Bayan Fenwick, som tror på, at der venter masser af fodboldsucces i fremtiden.

– Vi kender vores kvaliteter som hold og ved at vi, når vi rammer dagen, er et af de bedste hold i rækken. Hvis vi tager dette tankesæt med ind til hver kamp, kan vi opnå de mål, vi sætter for den nye sæson. Kampe som dem mod bl.a. Brabrand og Kolding her sidst på foråret viste, hvor godt vi kan spille, og jeg tror på, at vi går en meget succesfuld sæson i møde.

Bayan er lige nu på sommerens fodboldferie, ligesom resten af Jammerbugt FC spillerne. Han og den øvrige trup vender tilbage til træningsbanerne d. 16. juli.

< Tilbage til listen