Bardhec vil med i topkampen

6. februar 2019 - Thomas Jansen

Bardhec Bytyqi er en blandt flere markante forstærkninger, der har sluttet til Jammerbugt FC truppen her i starten af året.

Lejesvenden fra AaB, der er født og opvokset i Danmark med Albanske forældre, har nu haft et par uger til at vænne sig til de nye rammer 30 km nord fra det aalborgensiske. Selvom det endnu er nyt, så er Bardhec trådt ind på holdet med masser af ambitioner og lyst til at gøre en forskel.

– Der er i Jammerbugt FC gang i et spændende projekt og holdet kæmper med om oprykning til 1. division. Det tiltaler mig, og derudover søger jeg selvfølgelig også noget spilletid. Det håber jeg at få her, så jeg kan hjælpe holdet i topkampen, fortæller Bardhec fokuseret på vej fra omklædningsrummet og ud på træningsbanen.

Her skal der arbejdes målrettet de næste uger for at få sikre det bedst mulige afsæt på sæsonen, så holdet kan spille sig ind som fast inventar i toppen af rækken.

– Jeg har en ambition om at udvikle mig hele tiden og flytte mig selv og holdet. Men nu og her fokuserer jeg sammen med holdet på at jagte en topplacering. Jeg føler, jeg kan byde ind med vindermentalitet og, med mine evner på banen, forhåbentlig også både mål og assists, lyder det fra Bardhec Bytyqi, inden han tager et par runder om banen med resten af holdet.

I mens kan cheftræner Bo Zinck passende sætte et par ord på en af sine nye folk. En spiller og en person, som han har fået et særdeles godt indtryk af.

– Bardhec er en kvalitetsspiller, som kan dække begge backs og begge kanter, og så kommer han fra et fantastisk miljø i AaB. Han er stadig ung og skal udvikle sig yderligere, og han skal formentlig videre op i fodboldrækkerne herfra, indleder Bo Zinck og tilføjer med blikket rettet mod grønsværen.

– Forhåbentlig kan vi selv tage turen op sammen med Bardhec, som den outsider til oprykningen, vi er. Bardhec styrker os i den kamp.

Der er dog masser af udfordringer, som skal klares forude, hvis en sådan oprykning skal i hus. Det ved cheftræneren bedre end nogen anden, ligesom han er klar over, at Bardhec, som resten af truppen, skal arbejde hårdt for at indfri potentialet.

– Nu skal Bardhec ud og kæmpe sig til noget spilletid her hos os og forhåbentlig kan han gøre en forskel her i foråret. Bardhec har helt åbenlyst mange gode kvaliteter, som han nu kan vise frem her hos os, og så må vi se, hvad tiden bringer efter foråret. Men der er ingen tvivl om at vi har fået en rigtig dygtig spiller og en ligeså god fyr. En vinder, som passer godt ind i vores træningsmiljø, fremhæver Zinck og runder af med at glædes over det gode samarbejde med AaB samt sin stærke trup.

– Nu har vi på det seneste haft stor succes med lejemål fra AaB og det her sætter endnu en streg under det gode samarbejde. Vi er rigtig glade for, at det her er lykkes. Det er endnu en stor signing for os og i det hele taget er det voldsom kvalitet, vi har fået ind i truppen denne gang. Vi ser stærke ud og det giver træneren udfordringer i udtagelsen, men også ro og kvalitet i tider, hvor der kan komme skader og andet i vejen.

Indtil videre forløber forberedelserne planmæssigt og Bardhec Bytyqi er faldet godt til i Jammerbugt FC. Tiden vil vise, hvor langt holdet kan gå, men sikkert er det, at både Bardhec og Jammerbugt FC har fået skabt et solidt fundament at udvikle videre på.

< Tilbage til listen