2. division lukker ned de næste to uger

12. marts 2020 - Thomas Jansen

Bolden ligger de næste to uger stille i 2. division og dermed afvikles de kommende to hjemmekampe mod henholdsvis Brabrand og Vejgaard B ikke.

Det ligger fast efter Divisionsforeningen, helt i tråd med de seneste anbefalinger fra myndighederne, har besluttet at sætte fodbolden på pause med henblik på at minimere smitterisiko i forbindelse med den aktuelle COVID-19 situation.

Dertil har klubben, som tidligere annonceret, lukket ned for alt aktivitet, herunder også træning, i samme periode.

Læs udmeldingen fra Divisionsforeningen her:

Dansk klubfodbold lukker ned i to uger

Divisionsforeningen lukker nu ned for al fodbold i de næste to uger. Det gælder for de tre bedste rækker 3F Superliga, NordicBet Liga og 2. Division.

Efter Statsministerens pressemøde i aftes har Divisionsforeningen besluttet at udskyde de kommende kampe i de tre bedste fodboldrækker – foreløbig i to uger. Det betyder konkret, at den allerede udskudte kamp i aften mellem AGF og Randers ikke bliver spillet – ligesom kampene i de næste to runder heller ikke bliver afviklet.

”Præcist hvad det får af betydning for afviklingen af turneringerne kigger vi på den kommende tid. Her og nu handler det i første omgang på at reagere på myndighedernes udmeldinger og sikre, at vi i dansk
fodbold gør, hvad vi kan for at mindske smitterisikoen. Vi følger fortsat med i de udmeldinger, der kommer fra myndighederne. Hvad der rent praktisk kommer til at ske med de udsatte kampe og resten af sæsonen melder vi ud, når vi ved mere,” lyder det fra Divisionsforeningens direktør Claus Thomsen.

< Tilbage til listen